Java Evropiane e Sportit
në Kosovë

#BeActive është një thirrje për veprim për t’i vënë Evropianët në lëvizje! Java Evropiane e Sportit ka për synim të promovojë sportin dhe aktivitetin fizik nëpër tërë Evropën. Java është për secilin, pa marrë parasysh moshën, formimin a kualifikimin dhe nivelin e fitnesit.

The European Sports Week is going to be held for the first time in Kosovo and is organized under the Patronage of the Ministry of Culture, Youth and Sports.

Video Galeri

Opening Day - BeActive 2023

Day 3 - BeActive 2023 - Vushtrri

Day 2 - BeActive 2023 - Prishtina Maraton

Day 3 - BeActive 2023 - Podujevë

Eventet

BEACTIVE - 28 SHTATOR 2022

Vendi Ora Aktiviteti Pjesëmarrës Bartës
Malishevë 10:00 Atletika për fëmijë 10-13(250) Atletika
Mamushë 11:00 Lojërat e të rinjve 12-15(50) S.Shkollor
Prizren 13:00 Karate 16+(60) Karate
Sharr 14:00 Hiking 18-35(40) S.Universitar
Suharekë 15:00 Mix Sport 8-14(100) S.Shkollor

MOS I HUMBISNI NGJARJET TONA!

Ju mund të informoheni për të gjitha ngjarjet e ditës duke u regjistruar në platëformën tonë përmes e-mail adresës tuaj!

Foto Galeri

Video Galeri

Kontakti

Adresa: Sheshi Nëna Terezë pa nr. Prishtinë
Tel: +381 38 211 637Fax:+381 38 211 440
Email: info@ewoskosovo.net

“Ky projekt është realizuar me mbështetjen e Komisionit Evropian. Kjo faqe e internetit reflekton pikëpamjet e autorit, dhe Komisioni Evropian nuk është përgjegjëse për çdo përdorim eventual të informacionit që mund të bëhet “.